Aankoop en verkoop nieuwe wagens en 2dehandswagens
Onderhoud en herstellingen alle merken

Koopt u een wagen bij ons? Dan is financiering en overname van uw huidige wagen mogelijk via Auto's Bart Huybs als kredietbemiddelaar. Let op, geld lenen kost ook geld..

AUTO’S BART HUYBS

In 1986 richtten Bart Huybs en Monique Verhoeven het bedrijf op, al van met de opening trachtten wij de klanten tevreden te stellen, goede service te verlenen en prachtige auto's aan te bieden. Tot nu toe zijn wij in ons opzet geslaagd, dit wil niet zeggen dat wij stilzitten. Wij proberen dagelijks innoverend te werken, ons op nieuwe aspecten toe te leggen om telkens weer als ons doel te bereiken: de klant tevreden stellen.

Wij gebruiken de meest recente diagnoseapparatuur om u een zo goed mogelijke service te bieden. Ook hebben wij een website waarop onze klanten veel informatie over ons kunnen vinden.

In 2012 hebben wij een nieuwe werkplaats gebouwd. Dit om onze klanten een nog betere en snellere service te kunnen verlenen. U kan er zeker van zijn dat u bij ons goedkoop en jarenlang rijplezier zal beleven aan uw nieuwe of tweedehandswagen.

Hopelijk mogen we u snel eens begroeten in onze werkplaats of showroom. Wij zijn gevestigd in Merksplas, maar onze klanten komen ook uit Turnhout, Beerse, Hoogstraten en omstreken.

Vriendelijke groeten,
Bart, Monique en Jan Huybs-Verhoeven

Auto’s Bart Huybs
Hofeinde 47, 2330 Merksplas
Tel: 014/63 33 58
E-mail: info@autos-barthuybs.be

Openingsuren

Openingsuren showroom
Maandag-vrijdag: 8u-12u en 13u-18h30
Zaterdag: 8u-12u
Gesloten op zon- en feestdagen.

Openingsuren werkplaats
Maandag-vrijdag: 7u-12u en 13u-17h00
Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.
De receptie (afspraak maken, auto op- of afhalen) is geopend tot 18h30



VERKOOP NIEUWE EN 2DEHANDSWAGENS

VERKOOP ALLE MERKEN

NIEUWE EN 2DEHANDS WAGENS

GARANTIE

PECHBIJSTAND

2DEHANDSKEURING

FINANCIERING MOGELIJK (let op, geld lenen kost ook geld)

OVERNAME HUIDIGE WAGEN

ONZE BANDENSHOP

Zomer of winter, banden zorgen voor uw veiligheid. Een band moet voldoende profiel hebben, over de juiste druk beschikken en goed gebalanceerd zijn. Alleen dan worden de langste levensduur en de beste prestaties gegarandeerd.

Garage Huybs heeft een eigen bandenshop, waar je een zeer ruim gamma vindt aan winter- en zomerbanden voor wagens alle merken, en eveneens aan velgen. Bekijk onze bandenshop en maak je keuze!

Je kan bij ons uiteraard ook je banden laten wisselen, en ook stockeren in ons bandenhotel. We beschikken over de modernste montage- en balanceerapparatuur.

Auto's Bart Huybs Merksplas verkoop van banden


Auto's Bart Huybs Merksplas
Auto's Bart Huybs Merksplas
Contacteer ons Overnamevoorstel Afspraak onderhoud