Home Nieuws Algemeen Bosch Car Service - Auto's Bart Huybs

Bosch Car Service - Auto's Bart Huybs

Bosch Car Service - Auto's Bart Huybs

Vanaf 1 november is Auto's Bart Huybs uw officieel Bosch Car Service Center voor deze regio.

Bosch Car Service – Uw partner voor deze regio

Vanaf 1 november 2014 is Auto’s Bart Huybs uw officieel Bosch Car Service Center voor deze regio. Wij verbinden ons tot deze sterke merknaam om de service naar onze klanten toe te verbeteren.

U kent Bosch reeds als één van de grootste spelers in elektrische gereedschappen, huishoudtoestellen en de industrie. Bosch is de grootste toeleverancier op de wereldwijde automobielmarkt. De Duitse gigant is de grootste speler in eerste montage van quasi alle automerken. Van ruitenwissers tot sensoren; Bosch heeft het allemaal.

Wist u trouwens dat Bosch de uitvinder is van belangrijke veiligheidsuitrusting zoals ABS en ESP ?

Wat verandert er voor u als klant ?

Voor onze bestaande klanten zal het verschil nauwelijks te merken zijn. De aankleding van onze gebouwen zal veranderen, maar de persoonlijke benadering blijft hetzelfde. U blijft voor ons een klant met een naam en niet met een nummer.

Zoals altijd blijven wij uw onafhankelijke partner voor verkoop en onderhoud van Skoda, Volkswagen, Audi, Seat en Honda. Wij blijven ons natuurlijk specifiek voor deze merken bijscholen.

Het spreekt vanzelf dat wij onze uurtarieven behouden. Doordat wij rechtstreeks originele onderdelen bij Bosch kunnen aankopen, zal uw factuur zelfs dalen ! Dit zowel voor gewoon onderhoud als reparaties. Originele kwaliteit voor een lagere prijs !

Wat verandert er dan wel ?

Door de toetreding tot het Bosch Car Service netwerk, kunnen wij het onderhoud en de reparatie van alle merken auto’s en bestelwagens uitvoeren. Dit zowel voor nieuwe, jonge als minder jonge voertuigen.

Opleidingen bij Bosch, onderhoud- & reparatiegegevens van de constructeur, Bosch diagnoseapparatuur en originele onderdelen zorgen ervoor dat alle onderhoud volgens de norm van de constructeur wordt uitgevoerd. Hierdoor behoudt u steeds het recht op fabrieksgarantie.

Wat kan mijn nieuwe Bosch Car Service Center nu concreet ?

Voor alle merken personen- en bestelwagens, verzorgen wij:

- Onderhoud

- Reparatie

- Carrosserie en bestek

- (Elektronische) Diagnose

- Controle autokeuring (remtest, uitlaatgasdiagnose, afstelling lichten en controle ophanging)

- Airco

- Uitlijning

- Banden

- Pechbijstand

Contacteer ons snel of maak meteen een afspraak !