Home Verkoop wagens

Verkoop wagens

Verkoop wagens

Sedert de oprichting in 1986 specialiseert N.V. Auto's Bart Huybs zich in de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens. Bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en wij verkopen alle merken en modellen.

Nieuwe wagens

Niettegenstaande wij onafhankelijk werken, zijn wij steeds op de hoogte van de gangbare prijzen, opties en modellen. Het is ons dus mogelijk om alle modellen van deze merken te leveren in alle gangbare uitvoeringen. Wij werken met wagens bestemd voor de Belgische markt, voorzien van Nederlandstalige documentatie.

Tweedehands wagens

Al onze tweedehandswagens worden verkocht met minimum 1 jaar volledige Europese waarborg van Europ Assistance, 1 jaar Europese pechbijstand en een uitgebreide tweedehandskeuring. Deze tweedehandskeuring bestaat uit de normale keuring, een tweedehandsrapport met 90 controlepunten en een car-pass.

Het onderhoud van al de door ons verkochte tweedehandswagens wordt in de eigen werkplaats gedaan. In samenwerking met Alphacredit bieden wij ook soepele financieringen aan voor particulieren en professionelen. Met enige trots kan Auto’s Bart Huybs een uitstekende staat van service en betrouwbaarheid voorleggen. Reeds vele mensen hebben bij ons een wagen aangekocht en hier jaren plezier aan beleefd !

Garantie

Wij leveren de wagens met behoud van fabrieksgaranties en met een uitstekende service. Voor onderhoudsbeurten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit van wisselstukken, oliën en vetten. Door onze onafhankelijke werking kunnen wij beduidend goedkopere service leveren dan officiële dealers uit de streek. Ook hebben we alle diagnoseapparatuur in huis om de beste service aan uw wagen te verlenen.

Financiering

In samenwerking met Alphacredit bieden wij interessante financiering- en leasingformules aan. Dit voor particulieren en professionelen.

Onze wagens in voorraad


Voertuigen van de verkoper Auto's Bart Huybs nv kunnen ook op AutoScout24 gevonden worden.