Koopt u een wagen bij ons? Dan is financiering en overname van uw huidige wagen mogelijk via Auto's Bart Huybs als kredietbemiddelaar. Let op, geld lenen kost ook geld..

VERKOOP VAN NIEUWE EN 2DEHANDSWAGENS ALLE MERKEN

Auto's Bart Huybs specialiseert zich in de verkoop van nieuwe en tweedehandswagens. Bij ons krijgt u een onafhankelijk advies en wij verkopen alle merken en modellen. Niettegenstaande wij onafhankelijk werken, zijn wij steeds op de hoogte van de gangbare prijzen, opties en modellen. Het is ons dus mogelijk om alle modellen van deze merken te leveren in alle gangbare uitvoeringen. Wij werken met wagens bestemd voor de Belgische markt, voorzien van Nederlandstalige documentatie.

Al onze tweedehandswagens worden verkocht met minimum 1 jaar volledige Europese waarborg van Europ Assistance, 1 jaar Europese pechbijstand en een uitgebreide tweedehandskeuring. Deze tweedehandskeuring bestaat uit de normale keuring, een tweedehandsrapport met 90 controlepunten en een car-pass.

  • Garantie & financiering

    Wij leveren de wagens met behoud van fabrieksgaranties en met een uitstekende service. Voor onderhoudsbeurten gebruiken wij enkel de beste kwaliteit van wisselstukken, oliën en vetten. Door onze onafhankelijke werking kunnen wij beduidend goedkopere service leveren dan officiële dealers uit de streek. Ook hebben we alle diagnoseapparatuur in huis om de beste service aan uw wagen te verlenen.

    In samenwerking met Alphacredit (als kredietbemiddelaar) bieden wij interessante financiering- en leasingformules aan. Dit voor particulieren en professionelen. Let op, geld lenen kost ook geld.