Services diagnose Auto's Bart Huybs Merksplas

SERVICES: DIAGNOSE

Elektronica is alom vertegenwoordigd in de moderne wagen. Honderden sensoren en tientallen regelapparaten laten uw wagen functioneren. Dit kan echter ook voor problemen zorgen. Daarom moet een moderne werkplaats over de juiste apparatuur beschikken.

Auto’s Bart Huybs beschikt over verschillende diagnosecomputers. Wij hebben verschillende fabriekstesters. Dit o.a. voor VAG, BMW, Kia/Hyundai, Honda, Opel, Peugeot/Citroën, Jaguar/Land Rover en Volvo. Dit stelt ons in staat om bepaalde diagnoses en herstellingen op dealerniveau uit te voeren.

Verder hebben wij ook nog twee universele diagnosetesters van Bosch en Autel. Hierdoor zijn wij steeds in staat om alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan uw auto op professioneel niveau uit te voeren.

ORIGINELE FABRIEKSTESTERS

Wij beschikken over verschillende originele fabriekstesters. Dit met de nieuwste software. Als één van de weinige onafhankelijke garages in België hebben wij een online verbinding met de verschillende fabrikanten. Hierdoor zijn wij steeds in staat om alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden aan uw auto op professioneel niveau uit te voeren namelijk:
  • Sleutels coderen
  • Radiocodes opvragen
  • (Motor)stuurprogramma’s updaten
  • Interactief storing zoeken

AUTEL DIAGNOSETESTER

Ook voor alle Aziatische merken beschikken wij over een specifieke diagnosetester. Dit stelt ons ook hier in staat om alle storingen op te lossen, sleutels te coderen en motorsoftware te herschrijven.

BOSCH KTS560 tester

Onze Bosch KTS560 tester zorgt ervoor dat wij op een correcte manier onderhoud kunnen uitvoeren aan alle merken en types auto’s. Dit voor onderhoud-, reparatie- en diagnosewerkzaamheden.

Maak nu een online afspraak.