Services onderhoud Auto's Bart Huybs Merksplas

SERVICES: ONDERHOUD VAN UW WAGEN

Correct en tijdig onderhoud verhoogt de levensduur van uw wagen. Wanneer dit onderhoud preventief en op regelmatige basis gedaan wordt, vermijdt dit extra slijtagekosten in de toekomst.

Ook is het onderhoud gespecificeerd door de constructeur noodzakelijk om aanspraak te maken op de waarborg bij nieuwe en tweedehandswagens.

Auto’s Bart Huybs is een erkend Bosch Car Service Center. Hierdoor kan u voor het onderhoud van alle merken terecht bij Auto’s Bart Huybs. Wij specialiseren ons in de VAG-familie, Duitse merken, Franse merken en Aziatische merken. U kan tenslotte ook terecht bij ons voor de herstelling en het onderhoud van uw bestelwagen of lichte vrachtwagen van alle merken.

U behoudt steeds uw fabrieksgarantie wanneer u het onderhoud door Bosch Car Service Auto’s Bart Huybs laat uitvoeren !

Een moderne werkplaats, uitgerust met drie hefbruggen en het nodige speciale gereedschap, zorgt ervoor dat wij elke soort onderhoud en herstelling volgens de normen van de constructeur kunnen uitvoeren.

Wij beschikken voor de VAG-familie over complete werkplaatsdocumentatie. Ook zijn wij op de hoogte van alle terugroep- en werkplaatsacties. Voor alle andere merken hebben wij de nodige documentatie in huis voor alle onderhoud, reparatie en diagnose.

Duidelijke afspraken en correcte prijsoffertes zijn een deel van onze service. Verder werken wij enkel met de beste kwaliteit van smeermiddelen en wisselstukken om de goede werking van uw wagen in de toekomst te garanderen.

Maak nu een online afspraak.